Zaštita podataka

Kockanje je neraskidivo povezano s otkrivanjem osobnih podataka. Naša usluga ni pod kojim okolnostima ne otkriva osjetljive podatke! To se odnosi na sve informacije dobivene od korisnika, uključujući:
  • pojedinosti o elektroničkim novčanicima i bankovnim karticama;
  • IP adresa; brojevi mobitela; elektronička pošta;
  • PUNO IME;
  • adresa prebivališta i ostale informacije o identitetu igrača.
Osobni podaci obuhvaćeni su Ugovorom o poslovnoj tajnosti koji čini svaki zaposlenik naše usluge. Jamčimo potpunu privatnost i anonimnost. Ne brinite o sigurnosti osobnih podataka!

SIGURNOSNA TEHNOLOGIJA

Razmjena prometa između našeg portala i računala ili mobilnih uređaja korisnika odvija se preko sigurnog kanala. Pouzdanost veze potvrđuje SSL certifikat. Ako želite pregledati tehničke informacije o potonjem, kliknite sliku lokota koja se nalazi na lijevoj strani naziva domene naše web stranice u adresnoj traci preglednika.
 
Osobni podaci pohranjeni su u šifriranom obliku. Datoteke su zaštićene 128-bitnim kriptografskim kodom. Pregledavanje osobnih podataka moguće je samo pomoću glavne lozinke.
 
Naš sigurnosni tim nadzire portal cijelo vrijeme. Isključeno je hakiranje korisničkih računa. Obratite pažnju! Nikada nemojte davati podatke s vašeg profila-sigurnosni zaposlenici imaju pristup svim potrebnim informacijama, takvi zahtjevi ponekad dolaze na poštu od prevaranti.
 
Pohranjivanje osobnih podataka dobivenih od posjetitelja naše web stranice provodi se na neodređeno vrijeme. To je neophodno za borbu protiv prijevare i sprečavanje pranja novca. Korištenjem najsuvremenijih tehnologija, kontinuirani rad sigurnosnog sustava ne uzrokuje neugodnosti korisnicima.

PRIVATNOST CASINO

Naša usluga nudi najbolje online kockarnice koje također štite podatke igrača i ne prenose osjetljive podatke trećim stranama. Pojedinosti o pravilima o privatnosti mogu se razjasniti na web stranicama portala za kockanje. Općenito, uvjeti obrade i pohrane osobnih podataka objavljuju se u odgovarajućem odjeljku koji je dostupan za gledanje čak i neregistriranih korisnika.